Riga.no - din guide til Riga: Billig hotell i Riga!
Riga.no forside | Billig hotell | Billige flybilletter | Severdigheter | Shopping | Riga kart | Spa / Jurmala | Fakta om Riga | Været i Riga | Hva skjer?

Riga.no anbefaler!Riga.no anbefaler: Trenger du hotell i Riga? Vår erfaring er at du finner de billigste og beste på Hotels.com. Bør sjekkes ut!

Riga hotell - billig hotell i Riga

Riga.no hotell - billig hotell i Riga

 
Spar penger på hotell i Riga...

Selv om hotellprisene i Riga er vennlige sett med norske øyne, er det mye å spare på å velge riktig når hotellbookingen for Riga-ferien skal gjøres. Utvalget av hoteller er stort i Riga. Men det er ikke likegyldig hvilket du velger. For det å velge riktig hotell i mylderet er viktig for at ferien skal bli en positiv opplevelse.

Riga.no hjelper deg å med å finne et bra hotell i Riga som gjør ferien din perfekt - til en billig penge... Her er våre beste tips:

 
 
 
Hotell booking: Vær ditt eget reisebyrå! Du kan spare mye ved å booke ditt Riga-hotell selv, samtidig som dette en morsom og fin oppladning til turen. Men det er ikke likegyldig hvor du booker hotell, for det er store prisforskjeller mellom ulike bookingtjenester på nettet. Riga.no anbefaler følgende gode og trygge bookingtjenester på nettet: Hotels.com, Supersaver, ebookers (se flere nederst på denne siden).
 
Hotell standard: På grunn av prisnivået i Riga, er det relativt billig for nordmenn å velge hotell med høy standard. Tenk derfor på at dette er en gylden sjanse for å bo lukseriøst til en billig penge. Bare et tips fra oss til deg... Et 5-stjerners hotell som ville kostet mange tusenlapper her hjemme er innen rekkevidde i prissjiktet 600 til 1000 kr for et dobbeltrom, mens et bra 4-stjerners hotell koster ca 400-600 kr. Går du for budsjettløsningen får du et greit 3-stjerners til rundt kr 250-300,-.
 
Hotell beliggenhet: Du er muligens vant med fra andre storbyer å tenke på å bevege deg ut av bykjernen for å få ned prisen på hotellet. Tenk omvendt i Riga! Her er hotellprisene såpass lave at du kan tillate deg å bo sentralt i sentrum med gangavstand til shopping, uteliv og attraksjoner. Styr derfor unna hoteller hvor du må ha transport ned til sentrum. Det vil ofte skape mer irritasjon og tidsbruk enn du sparer i kroner (husk at transport også koster)!
 
Frokost: De fleste hoteller i Riga har frokost med i romprisen. Men sjekk dette for sikkerhets skyld, for om frokosten ikke er medregnet, blir totalprisen en annen.
 
Tidspunkt: Prisene på hotell i Riga varierer som i alle andre byer etter etterspørselen. Derfor kan det være penger å spare på å legge ditt London-opphold til et tidspunkt med minst mulig hotell-belegg. Juleshopping er populært i Riga, og hotellprisene kan øke noe i denne tiden. Det samme gjelder for fereitider som påske, sommer etc. Men på grunn av de i utgangspunktet lave hotellprisene i Riga, for det ikke like mye utslag på sluttsummen og trikse og mikse med tidspunktet for oppholdet her som i mange andre storbyer.
 
Anbefalte nettsteder for booking av hotell i Riga:
 
Hotels.com Riga Man bør aldri bestille hotell før man har sjekket Hotels.com Riga sine tilbud. Her finner man svært ofte markedets aller laveste priser for hoteller i Riga. Tjenesten har også en nyttig gjestevurdering, der du kan se andre gjesters vurdering av ulike hotell.
Supersaver Riga Man kommer ikke utenom Supersaver i oversikten over bookingtjenester. Tilbyr ofte svært god pris på hoteller/pakkereiser på sin Riga-portal.
ebookers Riga Også ebookers kan ha gode tilbud på hoteller i Riga, og her kan du ofte gjøre et kupp. Et besøk på deres Riga-side anbefales før booking.
Choice Hotels Norske Choice Hotels med Petter Stordalen i spissen kan også tilby overnatting i Riga. Clarion Collection Hotel Valdemars er et meget hyggelig hotell med sentral beliggenhet som holder god kvalitet.
Bedfinder God tjeneste som anbefales for budsjett-overnatting i Riga. Lar deg i hotellsøket sette maksimumgrense for pris du ønsker å betale for hotellet..
 
Populære Riga-søk på nett:

Riga.no - din guide til Riga. Billig hotell, fly, kart, spa, severdigheter m.m.

 
Billig hotell i Riga Det er dumt å betale for mye! Riga.no hjelper deg å finne de billigste og beste hotellene i Riga. I Riga har du en sjelden mulighet til å bo med svært høy standard til en lav pris...
   
Billige flybilletter til Riga Selv om det er en kort flytur til Riga, er prisforskjellene store. Finn de billigste flybillettene til Riga. Her er det penger å spare!
   
Søk mer info om Riga:
   
     
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum