Riga.no - din guide til Riga: Billig hotell i Riga!
Riga.no forside | Billig hotell | Billige flybilletter | Severdigheter | Shopping | Riga kart | Spa / Jurmala | Fakta om Riga | Været i Riga | Hva skjer?
   
Riga spa - Spa i Riga-området Riga.no - Riga spa - tips for spa i Riga / Jurmala
 
 
Unn deg et ekte spa...

I Riga-området har du virkelig sjansen til å få et fantastisk spa-opphold til en utrolig pris. I dette området har spa- og kurbehandlinger svært lange tradisjoner, og utvalget er stort, av svært høy kvalitet og til priser du ikke vil tro er mulig.

Her er våre beste tips for spa i Riga / Jurmala-området, værsågod:

 
 
 
Jurmala: Like utenfor Riga (ca en halvtimes togtur) ligger bade- og kurområdet Jurmala. Jurmala har flere hundre års tradisjon som spa-destinasjon, og kalles ofte "Baltikums perle". Kanskje ikke vanskelig å forstå med tanke på de lange hvite sandstrendene og den eksklusive stilen. Jurmala vitner de storslåtte villaene og hotellene om en storhetstid da kongehus og adel utviklet området til en internasjonal lekegrind i luksusklassen. Her er det enda muligheter for å smake på "luksuslivet" - til en billig penge! Og mm du trenger en unnskyldning for å få med deg far og barn hit, kan det nevnes at Nord-Europas største badeland ligger i Jurmala....
 
Kvalitet: Det er ingen grunn til å frykte kvaliteten på spa-behandlinger i området rundt Riga, selv om prisene er lave. Snarere tvert i mot. Her har er spa-tradisjonen hundrevis av år gammel, og her tas spa seriøst. Dette kan du som turist nyte godt av, og få behandlinger som kvalitetsmessig er i verdenstoppen til utrolige priser (se under).
 

Priser på spa: Prisene på spa i Riga er langt billigere enn her hjemme. Aftenposten.no foretok i 2006 en prissammenligning på spabehandlinger ved Holmsbru Spa & Resort og Jurmala Spa utenfor Riga, med følgende resultat:

Hotell Jurmala Spa:   Quality Spa & Resort Holmsbu:
Aromamassasje, 80 min.: kr 293 Aromamassasje, 50 min.: kr 750
Anti-stress massasje, 80 min.: kr 293 Anti-stress spesial, 90 min.: kr 1250
Perlebad med havsalt, 15 min.: kr 82 Kurbad med havsalt, 20 min.: kr 425
Spa-pedikyr, ca 90 min.: kr 234 Silkeføtter, 40 min.: kr 500
Farging av øyenvipper kr 29 Farging av øyenvipper: kr 170
Totalt: kr 872 Totalt: kr 3095
 
Disse prisene taler for seg selv, og med tanke på at det er lange spa-tradisjoner i Riga-området, og at kvaliteten er kjent for å være god, er det ingen grunn til å ikke nyte en spabehandling under ditt opphold.

 
Hotell i Jurmala: Hvorfor ikke kombinere ditt opphold i Riga med en natt i Jurmala, så du kan la roen senke seg over kropp og sinn.

Billig hotell JurmalaGode tilbud på hoteller i Jurmala finner du her.

 
 
Populære Riga-søk på nett:

Riga.no - din guide til Riga. Billig hotell, fly, kart, spa, severdigheter m.m.

 
Billig hotell i Riga Det er dumt å betale for mye! Riga.no hjelper deg å finne de billigste og beste hotellene i Riga. I Riga har du en sjelden mulighet til å bo med svært høy standard til en lav pris...
   
Billige flybilletter til Riga Selv om det er en kort flytur til Riga, er prisforskjellene store. Finn de billigste flybillettene til Riga. Her er det penger å spare!
   
Søk mer info om Riga:
 
 
   
     
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum