Riga.no - din guide til Riga: Billig hotell i Riga!
Riga.no forside | Billig hotell | Billige flybilletter | Severdigheter | Shopping | Riga kart | Spa / Jurmala | Fakta om Riga | Været i Riga | Hva skjer?
   
Riga Shopping - shopping i Riga Riga shopping - shopping i Riga
 
 
Riga har et lavt prisnivå, noe som gjør byen til et aldri så lite shoppingeldorado for oss nordmenn. Her finner du mange av de store internasjonale kjedene hånd i hånd med lokale nisjebutikker. Men det er noen enkle tips som gjør shoppingopplevelsen enda bedre. Og Riga.no gir dem til deg....
 

Åpningstider: Normale åpningstider i Riga er kl 09.00 – 18.00 på ukedager, 09.00 – 15.00 på lørdager. De fleste butikker holder stengt søndag. De fleste kjøpesentrene har åpent til 22.00 i ukedagene.

 
 
 
Prisnivå: Prisnivået i Riga ligger under det man finner i de aller fleste europeiske storbyer, og behagelig langt under det norske prisnivået. Her er det med andre ord muligheter for å gjøre shopping-kupp!
 
Kjøpesenter: De største kjøpesentrene (f.eks Alfa Centrs, Domina Shopping Center og Spice ligger et par kilometer utenfor selve bykjernen. Utvalget av store internasjonale kjeder er bra her, men man må ta buss eller taxi dit. Et unntak er kjøpesenteret Galerija Centrs som ligger midt i gamlebyen. Dette er et trendy senter hvor man kan boltre seg i eksklusive varer. Det koster ofte mer enn det smaker å oppsøke senter man må ta transport til. Biltrafikken er kompakt, og taxi kan bli forholdsvis dyrt. Men om du velger å gå for å tilbringe noen timer på shoppingsenter, be hotellet ringe etter de røde taxiene!
   
Marked: Marked er alltid gøy, og i Riga finner du faktisk et av Europas største markeder: Central Market. Det ligger i store luftskip-hangarer bygd på 1930-tallet. Hovedsaklelig selges det frukt, grønnsaker og mat her, men markedet er en god anledning til å komme innpå de fastboende og å "ta pulsen" på det virkelige Riga. Kart til Central Market.  
   
Klær: Av en eller annen grunn er norske kvinner svært interesseert i å oppsøke kleskjeden Zara omtrent uansett hvor de reiser. Så for ordens skyld: den ligger i gaten Terbatas Iela 30. (nord for frihetsmonumentet). I denne gaten ligger også mange andre bra butikker. Kart hit.  
   
Lokale varer / suvernirer: Riga er kjent for sin rav (ravsmykker), nasjonaldrinken Riga Black Balsam, lintøy, lærprodukter, håndverk av tre og klær av utt, som f.eks. som gensere og sokker.  
 
Populære Riga-søk på nett:

Riga.no - din guide til Riga. Billig hotell, fly, kart, spa, severdigheter m.m.

 
Billig hotell i Riga Det er dumt å betale for mye! Riga.no hjelper deg å finne de billigste og beste hotellene i Riga. I Riga har du en sjelden mulighet til å bo med svært høy standard til en lav pris...
   
Billige flybilletter til Riga Selv om det er en kort flytur til Riga, er prisforskjellene store. Finn de billigste flybillettene til Riga. Her er det penger å spare!
   
Søk mer info om Riga:
 
   

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum